Уважаемый пользователь evende.ua!

Обращаем Ваше внимание, что 17 мая 2017 года вступил в силу Указ президента Украины Петра Порошенко о блокировании российского холдинга Mail.Ru Group и поисковой системы Яндекс. Если логин Вашего личного кабинета на evende.ua привязан к Mail.Ru или Яндекс-почте, пожалуйста, измените его на другой почтовый сервис, чтобы в дальнейшем иметь возможность пользоваться сайтом.

С уважением, администрация портала.

Как сменить почту?

Наверх
Цена
50 грн
Александр
Был
(xxx)
Показать номер
xxxxxx
poeL7
mars1814
Не забудьте сказать, что вы нашли объявление на Evende.ua
Продвижение объявления

Советы по безопасности

  • Не пересылайте деньги за товары которых не видели, оплачивайте товар наложенным платежом или при личной встрече
  • Если объявление звучит слишком хорошо чтобы быть правдой - вероятнее всего так и есть
  • Договаривайтесь о встрече в местах скопления большого количества людей (на площадях, в торговых центрах)
  • Избегайте встреч в темное время суток и в плохо освещенных дворах, переулках и т.п.
  • Возьмите с собой на сделку друга, товарища или родственника
ID объявления: 137647
Дата добавления:
Дата обновления:
Количество просмотров: 28

Технологія домашнього консервування

Ровенская область, г. Ровно

Технологія домашнього консервування / А. С. Жвалевський, З. П. Камнєва та ін. – Київ: Техніка, 1983. – 143 с. Ціна 50 грн.
Одним із найпоширеніших способів переробки продуктів у домашніх умовах є консервування плодів та овочів, ягід, риби, м'яса. Це дає змогу значно розширити асортимент продуктів, які використовуються в раціональному харчуванні цілий рік.
Значну частину плодів, ягід та овочів можна заготовляти на зиму різними способами консервування (стерилізацією,  квашенням, маринуванням, сушінням) як у промислових, так і в домашніх умовах. При консервуванні зберігаються поживна цінність харчів, та їхня якість.
Дана книжка познайомить читачів з найпростішими методами консервування і зберігання різноманітних плодів, овочів, риби і м'яса в домашніх умовах. Наведені рецепти консервування практично допоможуть нашим любителям домашнього консервування в розширенні асортименту смачних і поживних страв.
Рекомендації з цієї книги щодо використання спеціальних пристроїв для очищення, нарізування, варіння, стерилізації та закручування набагато полегшать і прискорять процес приготування консервів.
Це вже 5-е перевидання цієї популярної книги. Воно доповнене новими даними про складові частини харчових продуктів, і їх роль у раціональному харчуванні, дана характеристика плодів та овочів, які найчастіше використовуються для консервування, розширені розділи, в яких наведені рецептури різних консервів із плодів та ягід для людей хворих на цукровий діабет, з м'яса та м'ясних продуктів, а також доданий новий розділ "Хлібний квас". Тут також наведені рецептури та способи приготування консервів, які найбільш популярні в Угорщині, Болгарії, Чехії та Словаччині.

Категория Хобби, спорт и здоровье
Подкатегория Литература, книги, журналы
Тип Книги
Жанр Дом, семья

Другие объявления автора Александр

показать все