Наверх
Цена
50 грн
Александр
Был
(xxx)
Показать номер
xxxxxx
poeL7
mars1814
Не забудьте сказать, что вы нашли объявление на Evende.ua

Советы по безопасности

  • Не пересылайте деньги за товары которых не видели, оплачивайте товар наложенным платежом или при личной встрече
  • Если объявление звучит слишком хорошо чтобы быть правдой - вероятнее всего так и есть
  • Договаривайтесь о встрече в местах скопления большого количества людей (на площадях, в торговых центрах)
  • Избегайте встреч в темное время суток и в плохо освещенных дворах, переулках и т.п.
  • Возьмите с собой на сделку друга, товарища или родственника
ID объявления: 137647
Дата добавления:
Дата обновления:
Количество просмотров: 25

Технологія домашнього консервування

Ровенская область, г. Ровно

Технологія домашнього консервування / А. С. Жвалевський, З. П. Камнєва та ін. – Київ: Техніка, 1983. – 143 с. Ціна 50 грн.
Одним із найпоширеніших способів переробки продуктів у домашніх умовах є консервування плодів та овочів, ягід, риби, м'яса. Це дає змогу значно розширити асортимент продуктів, які використовуються в раціональному харчуванні цілий рік.
Значну частину плодів, ягід та овочів можна заготовляти на зиму різними способами консервування (стерилізацією,  квашенням, маринуванням, сушінням) як у промислових, так і в домашніх умовах. При консервуванні зберігаються поживна цінність харчів, та їхня якість.
Дана книжка познайомить читачів з найпростішими методами консервування і зберігання різноманітних плодів, овочів, риби і м'яса в домашніх умовах. Наведені рецепти консервування практично допоможуть нашим любителям домашнього консервування в розширенні асортименту смачних і поживних страв.
Рекомендації з цієї книги щодо використання спеціальних пристроїв для очищення, нарізування, варіння, стерилізації та закручування набагато полегшать і прискорять процес приготування консервів.
Це вже 5-е перевидання цієї популярної книги. Воно доповнене новими даними про складові частини харчових продуктів, і їх роль у раціональному харчуванні, дана характеристика плодів та овочів, які найчастіше використовуються для консервування, розширені розділи, в яких наведені рецептури різних консервів із плодів та ягід для людей хворих на цукровий діабет, з м'яса та м'ясних продуктів, а також доданий новий розділ "Хлібний квас". Тут також наведені рецептури та способи приготування консервів, які найбільш популярні в Угорщині, Болгарії, Чехії та Словаччині.

Категория Хобби, спорт и здоровье
Подкатегория Литература, книги, журналы
Тип Книги
Жанр Дом, семья

Другие объявления автора Александр

показать все