Наверх
Виконання робіт м'ясопереробних підприємств України
Павел
Был
(xxx)
Показать номер
aJ2rL
Не забудьте сказать, что вы нашли объявление на Evende.ua
ID объявления: 131649
Дата добавления:
Дата обновления:
Количество просмотров: 140

Виконання робіт м'ясопереробних підприємств України

Киевская область, г. Киев

Забезпечення роботи і обслуговування м'ясопереробних цехів (повний цикл роботи) допомога підприємствам у підвищенні якості виробництва. Знаю структуру сучасних м'ясопереробних підприємств. Обґрунтовую рентабельність обраного виду діяльності. Виявлення умов ринку і прогноз продажів при нарощуванні потужності виробництва в інвестиційний період. Збільшення економічних параметрів з виробництва м'ясних напівфабрикатів і готової продукції. Збільшення якісних параметрів м'ясних напівфабрикатів за рахунок зміни технологічних параметрів. Володію технологічними прийомами по оптимальному збільшенні виходу і підтримці якості продукції. Вивід м'ясного виробництва за якістю м'ясних напівфабрикатів і г.п.на лідируючі позиції. Збільшення  прибутку компанії. Покращення оптимізації виробництва. Збільшення обсягу виробництва продукції. Підвищення санітарної та виробничої дисципліни. Зменшення витрат компанії. Технологічна, інформаційна підтримка працівників відповідно до ISO9001.Проектування,впровадження стратегії розвитку підприємства.Розрахунок потужності виробництва. Розраховую і грамотно підбираю дотичне обладнання, виходячи з переспективної потужності. Розумію економічну доцільність процесів підприємства: організація виробництва і контроль якості, планування та операційний аналіз, складська і транспортна логістика, забезпечення організаційно-технічної частини виробництва. Розробка рецептур і технологічних карт на виробництво продукції. Розробка норм витрати сировини. Розробка і впровадження нових видів продукції,пропозиція/коригування дотичного асортименту товару(сировини). Навчання персоналу: (Керівник відділу / цеху, Завідувач виробництва, Технолог виробництва, обвалювальник м'яса і птиці, жилувальник, фахівці з приготування н / ф виробів в т.ч. формувальники (вареники, пельмені ... фарш і ін.н / ф), оброблювач риби, фасувальник, продавець-консультант та іншого дотичного складу працівників на підприємстві) коригування складу працівників згідно виготовлених об’ємів. Відкриття м'ясних цехів з «0» (відділів, магазинів), повний цикл їх роботи. Розробка(впровадження-коригування): внутрішньої документації (норми виробництва, каталогу якості, обов'язки співробітників, інструкції виконання робіт, ТБ та інші).

Категория Бизнес
Подкатегория Услуги для бизнеса